Gör resor tillbaka i tiden med chatboten!

Planering inför hösten - 4. Planering

Hur kan man då få med det här innehållet i sitt arbete med eleverna? Hur får man ordning och reda med det här? 

Planering och samarbete är A och O.

Även om det verkar mycket och omöjligt så hamnar delarna på plats så fort du hittar någon lärare som vill prova att jobba tillsammans med dig. Jobba  tillsammans med något ämnesområde så får du överraskande många delar med från MIK-området.

Innehållet som presenterades i förra blogginlägget har försetts med nummer för att göra det lättare att se vad man får med sig i just det arbete man håller på med tillsammans med eleverna. Siffror som också gör det lättare att sammanställa statistik när man ska titta i backspegeln vid terminens slut.

I samarbete med läraren väljer ni tillsammans ut ett ämnesområde som ni finner lämpligt att jobba  med. Arbetsgången och innehållet planerar, genomför och utvärderar ni tillsammans utifrån respektive utgångspunkt - ämnespecifikt resp MIK.

Under arbetets gång används ordbehandlingsprogram, t ex Google Dokument eller Microsofts Word, och stöd av olika slag: Loggbok, Digitala anslagstavlor, e-post m m

... och här kommer då dagens idélimpa!


Ladda ner i PDF- och småbilderna blir klickbara

De små bilderna, som är instoppade lite varstans i postern, är klickbara länkar till själva dokumenten. Men för att de ska bli klickbara behöver du ladda ner i PDF. 

I morgon kommer ytterligare en idélimpa: Vilka verktyg kan vi använda för redovisning och presentation?

I inläggsserien Planering inför hösten ingår:

    Kommentarer