Glad påsk!

Hälften vågat hälften vunnit


 Jag har lekt lite med e-postprogrammet Mailchimp....inte den lättaste lekkamraten precis.... Jobbade med det för några år sedan och tyckte väl det var lite knepigt redan då ....Men nu när jag återupptog bekantskapen tyckte jag det var ännu knepigare. Men skam den som ger sig.

Jag har fått förfrågningar från några av er bloggläsare efter en funktion att enkelt kunna prenumerera på bloggen. Kanske med uppdatering via ett nyhetsbrev i sin e-postlåda med nya inlägg - kanske en gång i veckan. 

Tänkte nu testa den. Men var beredd på att det kan bli "litta tosigt". Projektet får kanske läggas ner efter ett totalfiasko..... Men vi testar!

Så kör hårt! Anmäl dig!

Tänk på att du måste bekräfta att du verkligen vill prenumerera innan prenumerationen har gått igenom. Detta bekräftelsemail kan tyvärr hamna i din e-posts skräpkatalog - så kolla där om du inte får något i den vanliga primära lådan.

När du blivit tillagd på prenumeration får du ge dig lite till tåls. Nästa steg - att skriva och distribuera själva e-postutskicket - har jag ännu inte påbörjat:-) Det blir nästa utmaning! 

Så ha tålamod :-) Själva nyhetsbrevet kommer alltså inte ännu...... Bara en bekräftelse på att du är prenumerant.

PS! Den gamla funktionen - som flera tycker är för knepig att använda - kommer att finnas kvar. Den nya finns till höger i sidfältet, högst upp.


Bild av Tumisu från Pixabay 

Kommentarer