"Jag skojar ju bara" - Politisk kommunikation i förklädnad

Att jobba med Chromes flikar

På datorn använder jag Google Chrome och frossar i möjligheten av att kunna öppna många flikar med nya webbfönster.

Kanske har du full koll på alla funktioner som Google Chrome bjuder på men för min del hänger jag inte riktigt med i alla finesser som dyker upp allt eftersom. Jag harvar på i mina gamla invanda spår. Därför är det kul när man hittar tillämpningar som gör vardagens användande av Google Chrome lite lättare.

Jobbar du som jag, med alldeles för många flikar uppe samtidigt, så blir du kanske också ibland snurrig över vilken flik som det var du ska gå tillbaka till? Nu  har jag upptäckt en liten pil längst upp i hörnet i Chrome som gör det mer tydligt och ger mig lite bättre kontroll över flikarna. Allra allra längst upp (i det grå fältet) i hörnet hittar du denna eminenta flik.


Du får en lista på vilka flikar du har öppna - och genom sökfunktionen får du också lite assistans i att hitta just det dokument du letar efter....

Kommentarer