I valet och kvalet

Muspekaren i ny munderingSå är det dags för en ny omgång av SKOLBIBLIOTEKSRESURSEN! Välkommen att hänga med fram tills det att sommaren står och knackar på!

Julen är snart förbi. Hemma hos mig sitter dock husmössen kvar med sina julekläder på. Tack o lov är det förstås inte möss som springer omkring, utan snälla garnmöss som snällt sitter stilla. Varje jul kläs de i sina julkläder för att efter julens slut få på sina vanliga vardagskläder igen. Inspirerad av dessa stickade musfigurer har jag nu också klätt om min dators muspekare!

Jag har haft ett "göre" med att hitta muspekaren på skärmen ibland. Plötsligt försvinner den bort och jag ser inte vart hän den rymt iväg. När jag väl får fatt i den dyker den oftast upp på de mest oväntade ställena. Nu har jag klätt om den!  I helt ny rosa mundering syns hen numera väl på skärmen och att försöka gömma sig är inte längre lönt.

PC för alla visade hur jag skulle göra:  

  1. Gå till START och INSTÄLLNINGAR
  2. Välj BLUETOOTH OCH ENHETER
  3. Välj sedan MUS (hittar du i panelen till höger)
  4. Klicka på MUSPEKARE
  5. Klicka på den lilla gröna muspekaren.
  6. Välj önskad färg!

Du kan ju också samtidigt välja andra finesser till din muspekare, t ex göra den en aning större.


Kommentarer