Gör resor tillbaka i tiden med chatboten!

Tänk så underbart det är att få kunna lära sig något nytt



Vilken tillfredsställelse det är att lära sig nya färdigheter! T o m Excelkunskap blir kul.... Vilket jag inte trodde att det någonsin skulle bli. Jag ska inte sticka under stol med att jag hatgillar Excel

Under lång tid vägrade jag att använda programmet - trots att flera inom vänkretsen lovordade. Jag tänkte minsann vänta tills det blev mer användarvänligt. Insåg dock att jag till slut inte kunde komma undan.

När jag slutligen började använda, detta för mig förhatliga verktyg, hankade jag mig fram och gissade hur jag skulle göra. Gjorde som jag brukade - lekte mig fram. Visst jag kollade en del handledningar online - men blev bara förvirrade och gav upp.

Så har det varit tills nu!

Men nu har ljuset uppenbarat sig! Nu har jag hittat kursen för mig! Lugnt och metodiskt och riktigt grundläggande ger Anders Malmqvist, ANIMAQ, mig stegvis insikter och färdigheter i detta mystiska verktyg. Mycket bra handledning! Skulle t o m vilja säga lysande; pedagogisk genomgång som t o m jag, som inte är en siffernisse, fattar.

Så du som är helt rudis på Excel - kolla gärna på ANMAQS grundkurs.

 .... och det där med användarvänlighet .... visst har det väl blivit bättre ... och jag förstår mer nu, när jag under några år har använt programmet, att programmets mångsidighet och komplexitet gör det svårt att enkelt presentera det.


Bild av TeroVesalainen från Pixabay

Kommentarer