Gör resor tillbaka i tiden med chatboten!

Hitta mötestider


I början av terminen brukar det vara fullt av möten. Planering kring olika ämnen ska fås in i kalendern. Problemet är bara att hitta gemensamma tider som passar alla. 

Tidigare har jag använt och tipsat om ett mötesverktyg som numera inte längre är gratis. Men nu hittade jag ett bra tips från Pedagog Växjö. Fix och färdigt planeringsverktyg som du kan ladda ner och ändra om. 

Per Klasson har gjort en mall genom att använda sig av Googles Kalkylark. I denna mall kan du sedan ändra datum (juldagarna är kanske ingen som vill boka med dig :-) ) Du kan också lägga till eller ta bort kolumner.

När du ändrat efter eget tycke och smak är det bara till att dela med dina mötesdeltagare. Det gör du så här skriver Per: 

"Klicka på Delaknappen, och bjud in de personer du vill ska fylla i. Om det är personer med extern e-post, så väljer du Länkdelning och under länkdelningen klickar du i att de med länken får redigera dokumentet."

Stort tack till Per Klasson som delar med sig! 

Planeringsverktyg

PS! De digitala resurserna från Pedagog Växjö med Pers tips hittar du numera på Digitala resurser för lärande. Där hittar du Pers tips  i spalten till höger med rubriken Lära mera. 

Image by  tigerlily713 from Pixabay 



Kommentarer