"Jag skojar ju bara" - Politisk kommunikation i förklädnad

En förändring av bloggrutinenSom jag tidigare meddelat mina kära prenumeranter, så blir det framledes lite förändringar i distributionen av blogginlägg.

Under flera år har jag haft privilegiet att dela med mig av tankar, idéer och insikter med er alla här på bloggen. Den dagliga omvärldsbevakningen och tankeknåpen med att försöka överföra och fästa de där spaningarna i de dagliga inläggen, har varit en resa fylld av lärande och delande. Jag är mycket tacksam för den energi och engagemang bloggen har gett mig.

Men nu känner jag att jag behöver dra i bromsen. Jag har gradvis minskat frekvensen av inlägg, från att tidigare skriva dagliga inlägg, till att de senaste åren endast publicera varannan dag. Det har varit en nödvändig justering för att kunna balansera bloggandet med andra åtaganden och intressen.

Nu känner jag att det är dags för en ytterligare förändring. Jag behöver ta en paus från den regelbundna publiceringen av inlägg för att ge mig själv möjligheten att lite släppa taget om datorn och bara vara. Det betyder inte att jag kommer att sluta hålla mig uppdaterad om det som händer runt omkring oss, eller att jag tappar intresset för att skriva. Tvärtom, jag kommer fortfarande att vara närvarande, bara på ett annat sätt.

Så från och med denna vecka, vecka 18, kommer jag att publicera inlägg mer sporadiskt. Det finns inga fasta tider eller krav på ett visst antal inlägg per vecka. Istället vill jag kunna dela med mig när inspirationen och lusten faller på, utan att känna mig bunden av en strikt schema. Det kan bli flera inlägg i veckan, men också växlande torrperioder. Prenumerera gärna - så missar du inte någon spännande omvärldskoll! Du kan välja mellan att få e-post meddelande direkt i din e-postlåda så fort något inlägg är publicerat, eller så gå in på menyn här till vänster och få en sammanfattning och sammanställning av nyligen publicerade inlägg under en period, tillsammans med lite vardagsreflektioner. 

Tack för stöd, förståelse och engagemang. Jag ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med dig, även om det nu blir på lite annorlunda villkor.


Med varma hälsningar
Monica

AI-bild från Bings Image Creator

Kommentarer