Glad påsk!

Gör en avatar av dig själv

Oavsett om du skriver ett e-post meddelande, gör en poster eller informerar på skolbibliotekets webbsidor/sociala medier så funkar det bra med en liten figur som representerar dig själv. 

Dessutom får du möjlighet att rannsaka dig själv när du skapar den där seriegubben av dig. Hur är det nu... är magen rund, frisyren lite spretig osv. Har du en speciell klädstil eller går du som jag oftast mest i svarta kläder för att dölja den fläskiga magen :-) .... fast tyvärr är verktygen ganska trubbiga och strävar efter ungdomlighet och vackert yttre....

Du kan ju också försköna :-)

Att skapa en Bitmoji är enkelt. Dessutom är det ett Google tillägg så du kan enkelt ha det där uppe i tilläggsmenyn och alltid ha det närma till hands och infoga i det du skriver.

Testa du också och kolla hur du kommer att se ut i serieformat!

readingyou got it boss


Ett annat verktyg är Pixton.  Också lätt att använda. 


Ytterligare ett verktyg som liknar Pixton är Cartoon Yourself.


The Character Creator är ny för mig. Många möjligheter men jag tappade tålamodet nu efter att ha testat en hög med avatarskaparverktyg. Bilden blev långt ifrån originalet :-)


.... och är du mer avancerad än jag, så väljer du ju förstås ett vasst AI-verktyg som Midjourney.... och låter AI:n ta hand om ett foto av dig för att göra om dig precis enligt dina textkommando.

Men favvisen för mig är Bitmoji ....






Kommentarer