AI rättvis i skolan - del 2

Nytt val för prenumeration

 Så är det ett nytt år. Som vanligt vimsar tankarna fram och tillbaka över den där årsknuten 2021/2022. Det som varit och det som komma ska.

Covid-eländet drar vi med oss över till detta år. Ofattbart och overkligt trots att det alltid finns där och är så påtagligt närvarande.

Själv sitter jag här nu i min skrivbordsstol och tittar ut på ett lätt snötäcke medan jag funderar på hur bloggåret ska gestalta sig. Blogginläggen har blivit många under åren som gått. Kanske är en del passé nu 2022. Men mycket tror jag funkar bra - men kanske med vissa justeringar. Och det är ju tanken att du som tar del av dem själv ska anpassa och trixa så att det passar dig och din målgrupp. 

Problemet är väl att hitta just det där som man har användning för. Tyvärr är etikettnamngivningen och placeringen inte min starka sida. Jag är inte konsekvent och följden blir att etiketteringen blir lite slumpartad. 

Av egen erfarenhet vet jag att bloggar går man in på då och då. När man plötsligt kommer på att: "Javisst ja, det var ju den där bloggen som skrev om .... Det hade jag helt glömt bort". För att du inte ska missa något tips så har jag nu lagt till en prenumerationsfunktion så att du kan få inläggen direkt i din e-postlåda så fort de blivit publicerade. Men fortfarande finns alternativet kvar att få Veckobrev -  då dimper det ner i din låda varje måndag med lite kommentarer till.



Kommentarer